Yli 18-vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Jos siis tätä lelua haluaa käyttä suihinoton yhteydessä, kannattaa hankkia jotain tarkoitukseen sopivaa makuliukkaria tai sitten tyytyä ihan vain sylkeen. Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä mainitun verkkokaupan kanssa, mutta rahallista palkkiota en tästä ole saanut eikä linkkien klikkaaminen tuo minulle rahaa. Ensimmäinen havainto oli se, että Quickshotin materiaali tuntuu sormiin tahmealta (superskin-materiaalia mutta se ei onneksi haise häiritsevän voimakkaasti kuten jotkin halvat muoviset seksilelut. Mutta vaikkei mitän ongelmia olisikaan, on tämä mukavaa vaihtelua miehen tyydyttämiseen, sillä tuntemus on miellyttävä ja tuleva orgasmi saattaa olla hyvinkin voimakas. Hauska idea vaikka joululahjaksi? Tai jos kätesi väsyy nopeasti, tyydyttäminen todennäköisesti helpottuu tämän avulla selvästi. Me muuten otimme tuon keskellä olevan muoviosan pois, koska miehestä tuntui liian tiukalta sen kanssa ja runkkasin pelkästän tuolla sisäosalla. Minkäslaisia kokemuksia muilla on? Naiset käyttävät helposti vibroja myös kumppanin kanssa leikkiessän, mutta harvempi mies ottaa sänkypuuhiin mukaan masturbaattoreita. Tyydyttynyt mies ei ollut oikein innokas analysoimaan tuntemuksiaan sen enempä. Tuolla ensimmäisellä testauskerralla jatkoin miehen runkkaamista ihan käsin Quickshot apuna laukeaminen tapahtuikin pian voimakkaasti. Fleshlight Quickshot valitettavasti ette nyt saa sovituskuvaa peniksen pällä, vaan ihan vain sormien pällä. Tämä Quickshot tuli kauppoihin vasta äskettäin, mutta saa tavallisistakin Fleshlighteista kokemuksiaan kertoa. Pituutta tällä välineellä on noin.

Ilmaiset seksitreffit hieronta pasila

Keskustelu kun eteni suunnilleen näin. Päivä, kuukausi, keskustelujen Etusivulle. Mutta oliko parempaa kuin pelkkä käsi tai suu? Quickshot maksaa hieman alle 35e, fleshlightSuomi-verkkokaupassa, joten hinta on selvästi halvempi kuin aidosti muotoilluilla tekopilluilla ja -pepuilla. Siispä heti ensimmäisenä iltana paketti auki, lelun peseminen ja testaus oli valmis alkamaan. Fleshlube-liukkaria, joka oli siis ihan hyvä tuote, mutta ei oikein mielestäni sovi käytettäväksi silloin, jos tarkoitus on myös suihin samalla ottaa. Ja mikä tärkeintä, tällä oli helppo runkata miestä ja selvästi näki, että tuntemus oli parempi kuin pelkällä kädellä. Värivaihtoehtoja on kaksi (Vantage tai Boost) ja kuvien perusteella sisäosa on niissä hieman erilainen. Ja tokihan tätä mies voi ihan yksikseenkin käyttä, jos haluaa jonkinlaisen pienen lisävälineen itsetyydytykseen. Ei siinä oikein ollut sellaista rakennetta.

tavallista. Tässä kohtaa menkoista huolimatta pädyttiin ottamaan uusintakierros niin, että lopetimme yhdyntän.). Toiseksi tämä on sopivan pieni kooltaan ja helposti pestävä. Perinteisissä Fleshlighteissa spermat jäisi sisän, mutta tässähän ne voi lennättä vaikka kasvoille, jos sellaista haluaa. Joo mutta jos jotain vähän syvällisempä analyysia saisi? Oma miehenikän ei ole tullut hankkineeksi mitän tekopilluja, koska ei ole uskonut niistä suurta lisänautintoa saavansa. No, miltäs se tuntui? Ensinnäkin hinta on kohtuullinen. Jos sinulla on vaikeuksia tyydyttä miestäsi käsin tai suulla, voisi tämä lelu olla juuri sopiva apuväline. Testauksen aluksi laitoin automaattisesti miehen penikselle fleshlube-liukuvoidetta, mutta se oli kyllä tyhmä ratkaisu siinä vaiheessa: liukuvoide maistui suuhun kamalalta, joten en penistä sitten enä suihin halunnut ottaa. Fleshlight Quickshot Vantage säilytyskotelossaan, ostaisinko? No oliko parempi kuin pillu? Eli käyttäisit tätä runkatessas ennemmin kuin pelkkä kättä?Kipu orgasmin jälkeen seksiseuraa suomi

No, Fleshlight Suomi lähetti meille testattavaksi Fleshlightin uuden luomuksen. Esimerkiksi jos hyväilet Quickshotilla penikseen alaosaa ja itse hyväilet suulla peniksen yläosaa, mies saa nautinnollista tyydytystä koko peniksen mitalta etkä itse joudu kuitenkaan taistelemaan oksennusrefleksiä vastaan. Kirjoittelin joitakin aikoja sitten siitä, miten miesten seksilelut eivät tunnu olevan niin perusjuttu kuin naisten vastaavat. Paketti saapui postiin juuri sopivaan aikaan, sillä menkat olivat sellaisessa vaiheessa, ettei yhdyntä oikein houkutellut. Voit myös siirtyä Suomi24:n etusivulle. Vaikea kuvailla, miltä tuntui. Mutta onhan siinä pesemisen vaiva. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Quickshotin joka ei ole mikän perinteinen Fleshlight-tekopillu, vaan kooltaan pienempi ja molemmista päistä avoin väline (eikä se siis ulkonäöltän muistuta naisten alapätä). Jos olet yksinelävä mies, tavallinen anatomisesti muotoiltu Fleshlight lienee kuitenkin parempi ratkaisu paitsi jos haluat pienen ja helposti piilotettavan välineen. Itsetyydytys kun ei ole mikän nopeuslaji. Runkkaus ei ole ollenkaan väheksyttävä harraste. Se pitä yksinäiselläkin eturauhasen kunnossa ja sukupuolivietin vireessä. Parinkympin halpis-fleshlight on ihan hyvä.